You are here

Workshop Fitwork la București, 13 decembrie 2017

Fri, 12-15-2017

Workshop-ul Fitwork (a treia conferință FITWORK) a avut loc in data de 13 decembrie 2017 la București (Romania), organizat de Fundația Romtens în colaborare cu partenerii proiectului.

Au fost prezenți mai mult de 40 de participanți din diverse domenii de specialitate: medici de medicina muncii, medici de reabilitare, medicină fizică și balneoclimatologie, fizioterapeuți și experți în domeniul SSM.

De-a lungul zilei, ENWHP, reprezentata de dl. John Griffiths, a subliniat importanța promovării sănătății la locul de muncă, IBV reprezentat de dl Juan Giménez a arătat relația directă dintre factorii de risc ergonomic și dezvoltarea tulburărilor musculo-scheletice, în timp ce domnul Carlos Gonçalves Universitatea din Coimbra, a arătat beneficiile activității fizice.

De asemenea, o scurtă prezentare a proiectului FITWORK a fost realizată de dl. Theodor Haratau, reprezentând Fundația Romtens.

Atelierul a fost finalizat cu o prezentare privind ergonomia aplicată în diferite domenii profesionale, prezentată de Prof. univ. dr.med. Elena-Ana PAUNCU, profesor de Medicina Muncii, Universitatea de Medicină și Farmacie Victor Babes din Timișoara.

Toți participanții au primit la sfârșitul atelierului un Certificat de participare.