You are here

Obiective

Obiective

Obiectivul pe termen lung al organizatiei noastre este ca, pentru principalele domenii de expertiza, sa ne pozitionam in raport cu piata romana intre primii cinci furnizori de servicii pentru aceste domenii. Astfel principalele trei domenii de expertiza ale organizatiei noastre sunt Promovarea Sanatatii la Locul de Munca, Securitate si Sanatate in Munca, si Medicina Muncii.

In plus organizatia noastra a a avut si continua sa aiba realizari notabile si in domeniile Promovarea Sanatatii, Dezvoltare Comunitara, Sanatatea Mintala, Asistenta Medicala Primara, si Reforma Sistemului de Sanatate/Politici de Sanatate Publica.

Ca atare pe termen mediu si lung Fundatia ROMTENS si-a propus urmatoarele obiective:

  1. Sa devina principalul furnizor de programe de Promovarea Sanatatii la Locul de Munca in Romania, dar si unul dintre principalii furnizori europeni de formare profesionala in acest domeniu.

  2. Sa contribuie la cresterea nivelului profesional individual si colectiv al angajatilor romani, dar si europeni.

  3. Sa devina unul dintre principalii furnizori de servicii de evaluare de proiecte/programe/initiative pe piata din Romania.

  4. Sa sustina efortul de reforma a sistemului sanitar romanesc, dar si al altor state europene, prin contributii aduse in cadrul organizarii sistemelor de sanatate publica, in mod particular a sistemelor de Medicina Muncii si Sanatate si Securitate in Munca.

Activitatile pe care le derulam pentru a ne atinge aceste obiective sunt cele de Formare Profesionala, Informare si Comunicare, Cresterea capacitatii institutionale, Cercetare-Dezvoltare, Asistenta Tehnica, Management de Proiect, Monitorizare si Evaluare, precum si Servicii specializate pentru stimularea fortei de munca.

Pentru atingerea acestor obiective organizationa noastra foloseste atat resursele sale interne dezvoltate ca urmare a aproape doua decenii de activitate dar si resursele care deriva din numeroasele parteneriate stabilite si din retele europene in care Fundatia Romtens este membru.