You are here

Health @ Work img

Conferinta Health@Work – Programe de evaluare si prevenire a riscurilor 22 Martie 2018, HOTEL INTERCONTINENTAL, BUCURESTI

Fri, 03-23-2018

Ieri, 22 Martie 2018, a avut loc Conferința cu tema Health @ Work - Risk Assessment and Prevention Programs , organizata de Govnet Conferences in colaborare cu EU-OSHA prin punctul focal Romania, ARSSM – Asociatia Romana pentru Securitate si Sanatate in Munca, INCDPM “Alexandru Darabont” si Fundatia Romtens.

Agenda acestei conferinte, care a adunat peste 80 de participanti, a cuprins o serie de prezentari si discutii legate de siguranta si sanatatea la locul de munca, precum si despre promovarea unor programe de sanatate la locul de munca. Aceste prezentari au fost sustinute atat de reprezentanti ai unor institutii publice: dl. Dantes Nicolae BRATU, Inspector General de Stat - Inspectia Muncii, dl. Doru DARABONT, Director General - INCDPM “Alexandru Darabont” precum si de catre reprezentanti ai unor companii private: dl. Sebastian Sbirna, Deputy Manager HSE Vimetco ALRO, dl. Cornel RADULESCU - HSE Manager Policolor, Nadia CIUHAT, ESH Manager - Continental Automotive Products SRL Tires Division.

In cadrul acestei conferinte dl. Theodor Haratau, Presedinte Fundatia ROMTENS,  a fost invitat sa faca parte din panel si a realizat prezentarea cu tema “Dezvoltarea si promovarea proiectelor de sanatate la locul de munca”.

Mai multe informatii despre aceasta conferinta precum si pentru a descarca prezentarile realizate in cadrul acesteia va invitam sa vizitati http://govnet.ro/Health-at-Work-Risk-Assessment-and-Prevention-Programs-Romania .