You are here

Prezentarea proiectului AGROSH+ in cadrul celui de-al “9-lea Congres International despre Securitatea si Sanatatea la Locul de Munca”, 6-9 mai 2018 Istanbul, Turcia

Fri, 03-09-2018

In perioada 6-9 mai 2018 este organizat al “9-lea Congres International despre Securitatea si Sanatatea la Locul de Munca” in Istanbul, Turcia de catre Ministerului Muncii și Securității Sociale din Turcia cu participarea unor academicieni, experți, organizații naționale și internaționale, universități, camere și organizații neguvernamentale. In cadrul congresuui vor fi evaluate problemele de sănătate și securitate ocupațională în cadrul a 31 de rubrici principale sub tema principală "Coordonarea și cooperarea în domeniul sănătății și securității ocupaționale". La Târgul de Sănătate și Securitate Ocupațională, care va fi organizat concomitent cu Congresul, vizitatorii vor găsi oportunități pentru a satisface inovațiile în domeniul sănătății și securității la locul de muncă.

In cadrul acestui congres proiectul AGROSH+ va fi prezentat de catre dl. Theodor Haratau in cadrul unei sesiuni al carei program va fi afisat in perioada urmatoare pe pagina http://www.tioshconference.gov.tr/ .