You are here

A 2-a intalnire a partenerilor din cadrul proiectului FYFA – Focus on Youth Football & Alcohol, 9 martie 208, Roma, Italia

Mon, 03-12-2018

In data de 9 martie 2018 a avut loc in Italia, la Roma, a 2-a intalnire a partenerilor din cadrul proiectului FYFA – Focus on Youth Football & Alcohol sub coordonarea partenerului ISS – Intituto Superiore de Sanita.

La aceasta intalnire au participat toti partenerii, Fundatia Romtens fiind reprezentata de dl. Theodor Haratau. Agenda acestei intalniri a inclus discutii despre continutul mai multor pachete de activitati (Workpackage-WP) din cadrul proiectului: Planul de Evaluare (WP3) prezentat de dl. Theodor Haratau, Revizuirea politicilor și practicilor internaționale legate de alcool, tineri, marketing și fotbal (WP4) prezentat de Eric Carlin (SHAAP – Scottish Action on Alcohol Probems, Scotia), Revizuirea politicilor și practicilor naționale legate de alcool, tineri, marketing și fotbal în 6 state membre (WP5) prezentat de  Scafato Emanuele (ISS – Intituto Superiore de Sanita, Italia), Revizuirea politicilor și practicilor locale legate de alcool, tineri, marketing și fotbal în 6 state membre (WP6) prezentat de Johan Jongbloet (VAD – Vereniging voor Alcohol-en Andere Drugproblemen vzw, Belgia) ,Cercetare cu opt tineri cu vârste între 13 și 15 ani în fiecare dintre cele șase state membre (WP7) prezentat de  Leena Sipinen (EHYT – Finnish Association for Substance Abuse Prevention, Finlanda).

De asemenea in cadrul intalnirii au fost discutate si aspecte cu privire la urmatoarele evenimente din cadrul proiectului, precum si pasii de urmat in vederea cresterii vizibilitatii proiectului si modalitatile de diseminare a rezultatelor sale.

Mai multe detalii despre acest proiect gasiti aici si pe site-ul proiectului http://www.fyfaproject.eu .