You are here

Conferinta din cadrul Programului FOOD – “Tehnologii noi care susțin promovarea echilibrată a alimentației la locul de muncă: reconectarea ofertei și a cererii”, 19 Octombrie 207, Bruxelles

Fri, 10-20-2017

In data de 19 Octombrie 2017 a avut loc conferinta din cadrul Programul FOOD – “Tehnologii noi care susțin promovarea echilibrată a alimentației la locul de muncă: reconectarea ofertei și a cererii” la sediul Parlamentului European din Bruxelles.

La aceasta conferinta a participat ca membru in panel de discutii si dl. Theodor Haratau in calitate de Presedinte al Fundatiei Romtens si Membru in consiliul de conducere al Retelei Europene pentru Promovarea Sanatatii la Locul de Munca (ENWHP). In debutul conferintei au sustinut prezentari Alojz Peterle (Membru al Parlamentului European, co-Presedinte al grupului pentru Sanatate din cadrul comitelului ENVI - Comisia pentru Mediu, Sănătate Publică și Siguranță Slimentară ), Daciana Octavia Sarbu (Membru al Parlamentului European, co-Presedinte al ENVI), Dr. Diana Loreta Păun (Consilier prezidential, Departamentul de Sanatate Publica) si Bertrand Dumazy (Presedinte si Director Executiv al Edenred Group). Din panel au facut parte si John F. Ryan (Director pentru Sanatate Publica, cunoasterea tarilor si managementul crizelor in cadrul DG Sante, Comisia Europeana), Birgit Morlion (Responsabil de programul eSanatate, Bunăstare și Imbătrânire in cadrul DG CONNECT, Comisia Europeană), Pedro Graça(Director Programul Național pentru Alimentația Sănătoasă - Direcția Generală Sănătate, Portugalia) si Virginie Torra (Senior Product Manager, EXKi).

Pentru mai multe informatii accesati : www.enwhp.net si http://food-programme-conference.eu/