You are here

C4 - "Implementarea cursului C2 - Medicina Muncii pentru agricultură " - AGROSH+, Bucuresti, 20-25 Noiembrie 2017

Mon, 10-09-2017

Ca parte a activităților de învățare care au loc în cadrul proiectului AGROSH+, Fundația Romtens, cu sprijinul Universității de Medicină și Farmacie Timișoara, va găzdui în perioada 20-25 noiembrie 2017, in București, România, cursul de perfecționare C4 "Implementarea cursului C2 - Medicina Muncii pentru agricultură "

Acest curs de formare reprezintă punerea în aplicare a cursului 2 - "Medicina Muncii pentru agricultură", un curs care a fost testat anterior în cadrul evenimentului C2, care a avut loc la Atena în mai 2017.

Cursul va avea loc la Hotel IBIS Gara de Nord pe parcursul a 6 zile între 20 și 25 noiembrie 2017: 5 zile pentru formare și 1 zi pentru evaluare.

Formatorii vor fi medici de medicina muncii care au o vastă experiență la nivel național și internațional și care au fost implicați în producerea conținutului pentru acest curs.

Acest curs de formare este dedicat numai medicilor de medicina muncii și este creditat de Uniunea Europeană a Specialiștilor Medicali - Consiliul European de Acreditare pentru Educație Medicală Continuă (UEMS-EACCME); absolventii cursului vor primi cate 37 de Credite de Educatie Medicala Continua recunoscute de catre Colegiul Medicilor din Romania.  Participanții vor primi, de asemenea, un certificat de mobilitate Europass pe care Fundația Romtens îl va obține pentru ei.

Cursul va avea 16 module care se ocupă de diferite aspecte ale medicinii ocupaționale in relatie cu mediul de munca caracteristic sectorului economic agricol. În timpul celor 5 zile de formare, stagiarii nu vor participa doar la prezentări, ci se vor implica prin rezolvarea exercițiilor individuale și colective, analizarea studiilor de caz și discutarea cu formatorii despre problemele legate de medicina muncii pentru lucrătorii agricoli.

Pentru mai multe informatii legate de inscriere accesati: www.agrosh.ro