You are here

A 3-a Intalnire Transnațională din cadrul proiectului AGROSH+, 4-5 decembrie 2017, Timisoara, Romania

Wed, 12-06-2017

A treia întâlnire transnațională a proiectului AGROSH+ a avut loc in Timișoara între 4-5 decembrie 2017 și a fost găzduită de Universitatea de Medicină și Farmacie Timișoara - Departamentul de Medicină Muncii.

În cadrul acestei întâlniri au fost analizate rezultatele evaluării cursului de formare C4 pentru medicii de medicina muncii și toți partenerii au tras concluziile necesare pentru organizarea cursului de formare C3 pentru experții în domeniul siguranței.

Un alt obiectiv cheie al acestei întâlniri a fost luarea deciziilor privind structura O2 – “Curs 1 Curriculum de instruire și Dosar de acreditare - Experți în securitate”. De asemenea, în legătură cu aceasta, partenerii au discutat despre materialele de instruire O4 – “Cursul 1 - Experții în domeniul securității si sanatatii” și alocarea sarcinilor pentru stagiarii partenerilor de proiect, care se vor concentra mai mult pe studiile de caz elaborate de partenerii proiectului. Pentru aceasta, fiecare dintre ei a prezentat propunerea pentru studiul de caz.

Partenerii au decis, de asemenea, data, agenda, participanții și responsabilitățile pentru C1 - "Primul curs comun de pregătire a personalului" care va avea loc între 23 februarie și 28 februarie 2018 la Sofia, Bulgaria, legat de reuniunea transnațională a proiectului 4 (1 martie 2018), ambele organizate cu sprijinul FCBZR din Bulgaria. Au fost stabilite, de asemenea, datele pentru TPM 5 (Dublin 28-29 aprilie 2018) și C3 (2 - 6 iulie 2018).

Pentru mai multe informații despre aceste evenimente, vizitați www.agrosh.ro în perioada următoare.