Promovarea Sanatatii la Locul de Munca Combaterea Fumatului Sanatate Mintala Asistenta Medicala Primara

Meniu
 


 Contact
Adresa:
Str. Stirbei Voda,
Nr. 107, Bl. 24 C,
Sc. A, Et. 3, Ap. 11, Sector 1, Bucuresti
010108, Romania
Tel:
+40 (0)21 637 3002
Fax:
+40 (0)21 637 3084
E-mail:
office@romtens.ro
 

 

 

Promovarea Sanatatii la Locul de Munca - activitate desfasurata de peste 9 ani, Fundatia Romtens fiind prima organizatie neguvernamentala si una dintre putinele organizatii care desfasoara activitati in acest domeniu. Aceasta este un bun exemplu al abordarii realiste si pragmatice a Sanatatii Publice si Politicilor de Sanatate pe catre Fundatia Romtens il practica.
Datorita Campaniei sustinute desfasurata de Fundatia Romtens, Promovarea Sanatatii la Locul de Munca a devenit o chestiune majora pe agenda Ministerului Sanatatii Publice precum si a Ministerului Muncii Solidaritatii Sociale si Familiei din Romania.
Legiuitorii au nevoie sa stie nevoile existente sau posibilele efecte ale politicilor / regulilor pe care le iau in considerare. De aceasta o componenta importanta a Promovarii Sanatatii la Locul de Munca o constituie cercetarea.
Un alt aspect il reprezinta accesibilitatea serviciilor la nivelul locurilor de munca, informarea. Astfel se stimuleaza interventile, generarea de politici/reguli de Promovare a Sanatatii la locul de munca.
De asemenea mediul de afaceri si managerii trebuie sa fie informati, sa cunoasca, despre beneficiul potential al investitiei intr-un program de Promovarea Sanatatii la Locul de Munca.

Alte activitati desfasurate de Fundatia Romtens in domeniul Promovarii Sanatatii la Locul de Munca sunt:
Adaptare a modalitatilor prin care politicile de Promovarea Sanatatii la Locul de Munca la nivel international pot fi translatate in modul cel mai eficient in Romania.
Identificarea si sumarizarea de modele de buna practica in domeniul Promovarii Sanatatii la Locul de Munca.
Dezvoltarea de indicatori aplicabili evaluarii Promovarii Sanatatii la Locul de Munca.
Dezvoltarea unui chestionar precis si cuprinzator, accesibil de pe internet, care poate fi accesat si de pe meniul din stanga de pe aceasta pagina de Internet, pentru a fi folosit de companii pentru a-si evalua realizarile in domeniul promovarii sanatatii.
Dezvoltarea unei curiccule de Promovarea Sanatatii la Locul de Munca pentru reprezentantii angajatilor si pentru angajatori.
Definirea rolului si responsabilitatilor managementului de la locul de munca in implementarea politicilor de sanatate in intreprinderile mici si mijlocii.
Sesiuni de formare - informare in domeniul Promovarea Sanatatii la Locul de Munca.

In total, in domeniul Promovarii Sanatatii la Locul de Munca, Fundatia Romtens a derulat 7 proiecte.


  Copyright © 2001 - 2010 romtens.ro. Toate drepturile rezervate. Realizat de APACHEMEDIA