Promovarea Sanatatii la Locul de Munca Combaterea Fumatului Sanatate Mintala Asistenta Medicala Primara

Meniu
 


 Contact
Adresa:
Str. Stirbei Voda,
Nr. 107, Bl. 24 C,
Sc. A, Et. 3, Ap. 11, Sector 1, Bucuresti
010108, Romania
Tel:
+40 (0)21 637 3002
Fax:
+40 (0)21 637 3084
E-mail:
office@romtens.ro
 
 

Fundatia ROMTENS realizeaza urmatoarele tipuri de activitati despre care puteti gasi mai multe detalii in paginile dedicate:

Cercetare si Asistenta Tehnica - oferita pentru organizatii guvernamentale si neguvernamentale, publice sau private precum si pentru diferite companii.  Aceste activitati se bazeaza pe metode moderne, informatii de actualitate si corecte, analiza si planificare strategica pentru a constitui cea mai buna baza a procesului de decizie.

Consultanta - in acest moment Fundatia Romtens ofera consultanta si expertiza mai multor institutii din cadrul Sistemului de Sanatate Publica (Autoritati, Institute si Centre de Sanatate Publica, Casa Nationala de Asigurari de Sanatate, etc).  Fundatia Romtens a lucrat si lucreaza indeaproape cu Ministerul Sanatatii Publice pe domeniile de activitate in care beneficiaza de experienta. 

Management de Programe - in decursul existentei sale Fundatia a desfasurat multiple programe individual sau in diferite parteneriate nationale si internationale.  Metodele aplicate sunt dintre cele mai moderne beneficiind de pregatirea personalului si a colaboratorilor Fundatiei.

Informare - Comunicare - Fundatia Romtens beneficiaza de o vasta experienta in desfasurarea de campanii de promovare si informare utilizand multiple instrumente de comunicare, precum website-uri, newslettere, fact-sheets, etc, ce au fost folosite de-a lungul timpului in cadrul diferitelor programe sau individual avand ca scop transmiterea clara a mesajelor catre publicul sau grupul tinta.

Monitorizare - Evaluare - activitate desfasurata deja cu succes in mai multe programe nationale si internationale, programe de dimensiuni diferite si cu domenii sau zone geografice diferite.

Pregatire - Formare - Fundatia Romtens furnizeaza servicii de Pregatire - Formare de inalta calitate in domenii legate de reglemenarile in sanatatea publica, management de program, politici, practici si sisteme de sanatate.


  Copyright © 2001 - 2010 romtens.ro. Toate drepturile rezervate. Realizat de APACHEMEDIA